Monday, May 15, 2017

cikgu kema on duty

assalammualaikum..

lamanya aku tak update blog kan.. sekadar untuk bagitau..aku sekarang officially jadi cikgu sudah.. posting pun area sandakan la.. jauh juga dari kampung..tapi syukurlah boleh juga ulang alik hujung minggu kan.. hehehehe

aku masih belum dapat jadual sebenar sebab masih exam week kan.. so, aku just masuk kelas yg aku kena relief ja la.. basically, adalah kejutan sikit sebab suasana baru kan.. tapi awal-awal aku dah letak dekat kepala otak aku all is well!! macam filem 3 idiot tu.. hahahaaha..

okaylah, wish me luck ya.. babaiiiiiiii


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: