Friday, May 15, 2015

listen.to.your.heart

"listen to your heart before u tell him goodbye"




tengah buka youtube tiba-tiba ternampak video ni.. yeah... episod glee yang ada jessie st. james.. btw, aku harap sangat jessie akan ganti tempat si finn dalam cerita ni..and yes! dorang kawin juga.. dorang ni ada chemistry..

kalau tengok dalam video ni lagi, part last tu cara mereka berdua buat aku rasa sebenarnya masih ada cinta antara mereka.. hehehe... yalah.. jessie boyfriend pertama rachell kut..walaupun masa tu dia digunakan sahaja, tapi sebenarnya jessie sayang rachel ni..

wah! terlebih pula.. sebenarnya lagu ni pun best.. aku suka suara jessie yang seksi tu..hihihi..


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: