Friday, February 13, 2015

Minggu kedua

Assalammualaikum...

dah minggu kedua aku kat SMK Dr.Burhanuddin ni.. alhamdulillah semuanya okay buat masa ni.. mudah-mudahan okay pada masa akan datang juga lah kan..

Dah dapat jadual dan guru pembimbing.. hehehehe.. kena ajar form 5 semua, setakat ni semua kelas dah kena marah oleh cikgu Akma sebab datang lambat ke kelas.. cikgu marah kejap ja.. korang kena ingat, cikgu adalah orang yang paling friendly kalau korang dengar cakap cikgu. Tapi, jangan buat cikgu tunggu sebab cikgu pantang tunggu.. hehehehe.. boleh mendatangkan kemarahan..

"cikgu malulah buat macam tu orang tengok"

kata mereka bila kena main permainan kecil...

"cikgu saja nak bagi kamu rasa jadi budak-budak untuk kedua kalinya.. tengok cikgu tak malu pun buat.."

hehehehe...

kulit dah jadi tanned..hahaha.. tak apa, learning process kan.. ada student ingat aku pakai kontek lens colour.. eh taklah, mata aku memang kaler coklat.. hahah.. siap suruh aku belikan lagi..

sekarang tengah cuti raya cina, so kita bercuti seminggulah kan.. selamat bercuti semua!!

♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: