Friday, January 23, 2015

Skin care product [REVIEW] : Irise

Assalammualaikum..

lamanya tidak update blog kan.. hihihi.. sejak balik kampung terus tinggal blog sebab mau spend quality time with family kononnya.. hihihi..

okay, sejak sebulan lebih yang lalu aku guna produk Irise [klik sini] .. dan hasilnya..




uwwaaa!!! tengoklah..produk ni tak sesuai untuk aku.. tak pernah aku naik jerawat banyak macam ni.. huhuhuhu.. mama kata mungkin sebab perubahan horman di waktu red flag ni.. tapi since aku pakai memang tak henti naik jerawat...

tapi serius yang bestnya pakai produk ni black hat aku dah berkurangan.. masalahnya jerawat aku ni lah.. stress tengok muka dekat cermin.. huhuhu..so, aku ambil keputusan untuk berhenti pakai produk ni dulu.. tengok turun tak jerawat tu.. mungkin jodoh aku dengan irise tak ada..

aku bukan nak buruk-burukkan.. memang banyak review cakap produk ni bagus sebab tu aku berani cuba.. tapi kulit kan berlainan, mungkin tak sesuai dengan aku.. huhuhuhu..


p/s: pada yang baca, jangan takut pula guna irise ya..
♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

2 comments:

Ann Ishak said...

better berhenti guna, takut nanti lagi bertambah teruk pulak jerawat tu nanti

Akma Dk said...

tu la..sekarang ni nak berhenti guna