Sunday, December 14, 2014

Skin care produk [REVIEW]

Assalammualaikum,

memang sudah lama aku mau berkongsikan rahsia penjagaan kulitku.. ceh.. hahaha.. sebelum ni, aku pakai Safi Balqis, bila dah packing baru kulit terasa gatal-gatal.. mungkin tak sesuai dengan aku kut.. so, aku memang tengah cari produk baru untuk wajahku yang aku sayangi ini.. hahahah.. hait! ganas-ganas pun penjagaan kulit kena ambil tahu okayyyy...

so, minggu lepas aku pun gunalah trial pack nano white...

pinjam gambar ya tuan punya belog! heheheh :p

so, aku habislah pakai 1 set trial pack ni.. dan semalam aku pun ke pasaraya Grand union di mana pasaraya terkenal di tanjung malim.. sebab nak beli set nano white ni lah.. tiba-tiba salesgirl tu offer aku guna Irise...

jap..jap.. sebelum tu aku nak mention.. nano white ni elok lah.. aku tak da masalah pun pakai, dan memang berhasrat untuk beli satu set.. tapi 1 ja problem bila aku guna, tiba-tiba muncul jerawat kecil-kecil tu..hikhikhik.. mungkin tak berapa sesuai kat aku pasal itulah, tapi muka memang tak berminyak dah masa pakai ni..

nak dijadikan cerita, Irise ni produk di bawah syarikat yang sama dengan Shurah.. okay, produk skin care aku yang pertama adalah Shurah.. Shurah ni sangat bagus..serius aku cakap..dulu aku hitam nak mampus.. bila pakai Shurah kulit aku jadi cerah dan ramai yang terpikat..uweekk!! kawan-kawan lelaki pun cakap, "kenapa dulu aku tak perasan yang kau cantik?" wahh.. dah cantik baru nak perasan... HAHHHAHA


 hahahh.. nampak tak perbezaan dia? haaa.. sebenarnya kesan nampak awal.. tapi aku ja yang takda gambar.. heheheh.. terima kasihlah kepada Shurah kan..

nak disambung cerita, apa yang menarik perhatian aku pasal Irise ni.. dia 100% susu kambing.. dan aku memang sesuai sangat dengan susu kambing ni.. jadinya.. aku pun membeli krim siang dan krim malam sebagai percubaan.. kalau sesuai aku akan go on.. kalau tak sesuai, selamat tinggal sayang.. hehehehe..




harap-harap okay la ya.. kalau tak okay, aku kembali ke Shurah kut.. HAHAHAHA...


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: