Friday, October 31, 2014

you lost me

"i am done,smoking gun.. we lost it all, the love is gone"- you lost me by Christina Aguilera




HA HA HA..

aku baru jak menaip satu entry sebelum ini.. selalunya aku akan menaip bila aku rasa nak meluahkan sesuatu yang membuatkan aku tak berasa tenang.. tapi aku tak tahu apa bendanya.. aku akan taip, at last baru aku baru.. wah! ini rupanya yang sedang kacau aku..

bila dah baca, entry tu tak boleh dikongsi.. so, aku pun set dia kepada draft.. hahaha.. sudah berapa banyak draft dalam blog aku ni.. hahahaha.. kalau kena hack, memang tahu semua cerita akulah.. ha ha ha ha..

memang ada sesetengah cerita tak sesuai diceritakan pada semua orang.. so, that's it! aku pun tak pernah nak paksa orang cerita kisah/masalah mereka jika mereka tidak bersedia.. it's okay, take your time.. he he he he.. kalau rasa nak cerita, baru cerita la ya..

♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: