Sunday, October 12, 2014

pening



tiba-tiba rasa mau dengar lagu-lagu 90-an.. hehehe.. rindu sangat lagu-lagu camni.. tangkap leleh punyalah.. lagi-lagi time jiwa kacau sekarang ni.. haiiyyaa.. memang aku layan lagu macam ni lah...


apa pendapat korang kalau someone's boyfriend suka kat korang?

cakap direct member.. tapi aku dah cakap pun, ingatkan pasal awek dia.. hahaha.. harap-harap apa yang dia cakap kat aku tu taklah serius.. harap-harap itu cuma rasa yang mengisi kesunyian dia.. dan lagi penting, harap-harap aku taklah terjatuh dalam permainan dia..





♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥