Wednesday, October 8, 2014

kisah pisebuk

Aku mau ketawa besar-besar sebenarnya ni.. hehehehe.. aku dah lama tak ambil port fb ni.. asyik share video ja.. hari ni rasa macam nak stalk pula.. tiba-tibanya aku baru perasan aku baru di unfriend kan oleh seseorang.. 



hahaha.. dalam berfacebook sejak aku diploma ni banyak sangat pengalaman dalam facebook aku pernah hadapi.. ada yang buat aku ketawa hampir pecah perut, dan ada juga buat aku menangis tak berair mata, dan ada juga yang buat aku terfikir what the hell is she/he doing???

first, stalker.. aku memanglah suka juga stalk orang itu, orang ini.. terutamanya bila aku bosan.. tapi tak ada niat jahat pun.. just nak tahu perkembangan hidup mereka.. tapi yang jadi stalker aku ni bukan main unfriend aku pastu buat fake facebook pula.. tiba-tiba pula boleh kenal aku entah kat mana-mana, tanya itu ini.. hisyy!! aku yang jujur (lah sangat) ni jawablah dengan jujur (lah sangat).. hehehe..

second, ada yang tiba-tiba pergi serang aku tak tentu hala.. padahal aku tak kenal pun dia.. siap cakap bukan-bukan kat aku.. yang ni lah buat aku nangis tak berairmata.. bayangkan mama dan bapa aku pun tak pernah cakap aku macam tu..haiyyaaa.. kalau betul-betul salah aku takpalah juga.. ni main terjah! aku apa lagi..

third ni rasanya command lah kan..try tak menjadi terus unfriend.. well, masa friend tu kata ikhlas nak berkawanlah.. tak ada niat lainlah..sekali pergi ngorat aku pula.. aku ni bukanlah jenis nak percaya lelaki online 100%, bila aku cakap kita kenal dulu maknanya aku tengah try nak buka ruanglah tu.. tapi yang kau putus asa sampai unfriend aku apa hal? tak faham cheqqq! let say kita tak couple pun, mana kata-kata kau dulu ikhlas nak kawan dengan aku?

tapi sebenarnya pengalaman berfacebook ni tak boleh lawan pengalam berTagged.. haa.. siapa ada akaun Tagged? mesti tahu macam mana lagi worst nya benda tu.. aku sampai meracau-racau fobia depan laptop kut.. terus delete akaun tu.. HAHAHAHAH.. apa-apa pun bagi aku myspace lagi cool..sebab boleh dengar lagu kat situ.. ehehehehe..

okaylah, ni ja pun aku mau cerita.. hahahaha.. mudah-mudahan taklah aku jadi macam dorang-dorang ni kan.. hehehehe.. btw, ko dah unfriend aku ingat aku nak add ko semula? HARAAAPPPAANNNN!




♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: