Monday, September 29, 2014

what is life?

Tapi kawanku bilang dia jahat dan sangat nakal- Demi si kici, Atmosfera



bila belek-belek buku nota aku, tiba-tiba nampak aku highlight 'What is Life?'.. baru teringat aku nak buat entry pasal ni..

bagi aku life ada kehidupan.. ehh.. jangan marah dulu.. aku saja direct translate guna google translate (terima kasih encik google)..

yang sebenarnya, bagi aku kehidupan itu ada naik ada turunnya.. ala.. macam bentuk degupan jantung kat monitor.. ada naik dan turun kan? kalaulah bentuk tu mendatar ja? apa maksudnya? mati?

kehidupan adalah macam mana kita menghargai apa yang kita ada, apa yang kita miliki, apa yang kita lalui..

Kehidupan adalah di mana kita dapat melakukan apa yang kita suka, impikan, dan cintakan..

Kehidupan adalah bila kita dapat hidup bersama mereka yang kita sayang..

Dan, kehidupan itu adalah aku.. ya! diri aku sendiri...


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: