Wednesday, September 24, 2014

24th

Today is my 24th birthday!!!!!

Alhamdulillah...harap-harap semua berjalan dengan lancar..

ni gambar-gambar masa sebelum balik Tg Malim hari tu.. Memang selalunya family akan celebrate besday aku in advance.. yalah tak sempat kan.. he he he hee..kek aku pilih sendiri.. cheese cake.. manja gila kan.. da besar pun masih mau minta kek..hahahahah










hehehe.. semua ni buat aku rindu.. tapi tak apa..aku kuat.. bukan tak biasa jauh dengan keluarga kan.. hehehe..

btw buyay,

happy 24th birthday.. be a good girl, be a good daughter, be a good sister, be a good student and be a good friend.. jangan pedulikan apa yang orang cakap pasal kau, yang penting kau gembira dan kau tahu apa yang kau buat.. keep waiting for your miracle.. akan ada seseorang yang betul-betul sayang dan mahukan kau.. bukan hanya mahu mengambil kesempatan saja..

kejarlah cita-cita yang kau tanam semenjak dulu..jangan putus asa..kau KUAT!

♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

2 comments:

aTieYusof Family said...

wahhh... Happy birthday sis.. moga terus melangkah jauh dlm apa jua bidang...sihat, panjang umur ya..amin! :)

Akma Dk said...

Alhamdulillah.. terima kasih kak tie.. :)