Saturday, August 16, 2014

living with it


Assalammualaikum...

sejak menerima 'GREEN LIGHT' dari mama hari tu, aku dah start buat research pasal bendalah tu.. hehehe.. excited lebih nokk! Inn Shaa Allah kalau ada rezeki aku akan teruskan impian aku sejak dahulu kala itu lagi.. tahu tak betapa aku excited sampai aku duduk baca pengalaman-pengalaman orang yang dah/sedang laluinya. bertambahlah aku excited. he he he he.. psstt... bapa pun sebenarnya dah bagi lampu hijau. sekarang terpulang kepada diri aku untuk meneruskannya atau tidak kan.. :)

i'm living with it and gonna catch it in future..

semoga semangat aku ni tak dipatahkan dengan anasir-anasir jahat.. ha ha ha ha.. yalah, aku ni bukannya kuat iman sangat pun untuk keep on positive.. 

btw,
telinga dan hidung aku tersumbat lagi.. alahaiii.... semoga okaylah sampai aku terbang pada awal bulan 9 ni ya.. heheh.. semester 6 dah nak bermula.. lepas tu praktikal.. rasa macam tak ready lagi mau praktikal.. tapi kan.. kena laluinya juga.. dulu pun masa diploma rasa macam takut untuk praktikal.. 

tapi masa diploma dulu aku deal dengan staff, guest, dan kawan-kawan sepraktikal yang lain.. kali ni lain suasananya.. aku kena deal dengan students, sekolah, teachers, oh no!! semoga semuanya okay kan.. bak kata c Amir Khan dalam 3 Idiots "All is well "

hurmm.. rasa macam nak teruskan baca pasal experience orang-orang ni lah.. hahah..babaiii!!


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: