Saturday, June 7, 2014

Final exam sem 5

"cabaran menikam kau tidak pernah bermurung.tetap tersenyum walau kesedihan menyerubung"~ Dua Dunia by Too Phat ft.Siti Nurhaliza


weee..~~ ada dua hari lagi sebelum first paper aku.. dan hari ni aku baru habis cover chapters untuk first paper aku ja.. hahaha.. sengal kan? past year question pun belum lagi aku jawab.. ngee~~ ini namanya study hard yang perasan smart kononnnya.. hahahah..

btw,
macam exam semester-semester yang sebelumnya.. aku lagi excited untuk packing barang daripada buat revision.. berjalan membeli barang kiriman orang kampung.. hahaha..and yes, after long time aku naik juga si merah..hahaha.. everyone can fly, so i can rasmi KLIA2.. hahaha..kali ni meriah aku.. beramai-ramai bermalam di KLIA2 tu nanti..hahahah

kali ni tak payah nak gaduh letak barang dekat stor KAB.. sebab aku pun sudah ditendang dan menendang diri sendiri keluar dari kolej.. terbaik kan? memang ramai persoalkan, tapi tak apalah..tak ada rezeki kut, maybe orang yang duduk dekat kolej ni lebih banyak menabur bakti daripada aku kan.. hehehehe.. so, padan dengan muka sendiri.. 

tapi sebenarnya aku dan housemates dah memang plan dan redha bila tak dapat kolej pun.. sebab ada misi disebalik semua itu.. HAHAHAHA.. biarlah rahsiah kami berlima.. kekekekeke~~ so, adik-adik yang masih berpeluang duduk kolej tu, silalah gunakan peluang dengan sebaiknya.. mungkin masa akan datang anda tidak SENASIB BAIK sem ini.. hehehe..

ok, baiklah.. life asyik duduk bilik ja.. dan menonton TEMPTATION OF WIFE.. perghh! terbaik cerita dia..hahah.. memang berjaya mengalirkan airmata aku yang tak berharga ni..hahahah..tengok dekat tonton.com.my ja la..

last but not least, wish me luck for my final exam.. heheheh ^_^


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: