Friday, May 9, 2014

final exam is coming!!



hehehehe.. orang takut nak final exam, aku lak tak sabar.. sebab aku akan fly balik ke kampung halamanku yang terchentaaaa (cakap macam Anwar hadi).. hahahah.. hari tu aku main beli tiket jak kan.. dan syukur alhamdulillah real exam schedule masih sama dengan exam betul.. HAHAH.. so, tak ada masalah untuk aku kembali pulang.. hehehe..

hujung bulan ni Inn Shaa Allah nak p kenduri kawan sediploma dulu.. heheh.. couple paling bertahan di uitm.. mira n ganu.. Alhamdulillah jodoh mereka sudah tertulis untuk bersama.. tinggal yana dan bong.. sebab aku dan si polan dah break up..hahah...tak sabar nak reunion dengan kawan-kawan! yeahhh!! heheheheh...

pasal assignment lak dah 90% siap dah.. tinggal BI dengan bantu mula lagi tak settle.. yang lain dah settle.. hehehehe.. aku tak mau nak mengeluh pasal benda ni sebab aku tak bijak macam mereka.. ala..pointer pun cukup makan ja.. hehehehe.. so, aku tak layak nak cakap apa-apa.. kehkehkeh!


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: