Monday, May 12, 2014

Day 12- How you found out about Tumblr and why you made one

oleh kerana diriku tidak suka bermain tumblr dan tiada tumblr.. hahaha.. ku tukarnya kepada blog okay..

first question. how i found out about blog?

answer:-

first time aku mengenali blog adalah pada tahun 2009 rasanya.. masa ni member-member diploma aku ada blog.. dan yang bertanggungkawab memperkenalkan blog kepadaku adalah kak mas dan juga yana.. mereka yang menggalakkan aku buat blog..

second question. why am i made one?

answer:-

since i found out that blog so cool and i can write out my thinking dan seronok membaca blog orang, kenapa aku tak buat blog sendiri kan.. at least aku boleh baca dan kumpul cerita serta pengalaman aku.. hehehehe..

and now i wonder yang aku ni bukan jenis manusia yang express perasaan depan orang, dan aku jadikan blog ini sebagai tempat meluahkan perasaan aku biar pun sedikit.. mungkin ada yang cakap aku ni mengada-ngada dan selalu menulis di blog untuk menarik perhatian..

korang tau tak sebenarnya apa yang ada di blog ini so general??

♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: