Sunday, March 30, 2014

WalimatulUrus Ayla Farihah :)

Assalammualaikum...

lama betul aku tak menarikan jari jemari aku kat sini kan.. tiada idea mo tulis apa, then life aku agak membosankan and nothing interesting happened.. really? aku ja malas nak taip.. huhuhuhu

last week aku pergi ke wedding ayla..

ayla ni one of best person in my life.. kawan masa diploma dulu..cuma dia dapat offer untuk study ke korea masa kami sem 2.. tapi tak bermakna hubungan kami terputus..heheheh.. 

sepatutnya, aku pergi ke wedding ayla ni with someone and it's HIM.. who? him lah.. hahaha.. tapi aku ada such instinct and telepathy yang boleh cakap yang he can't make it.. so, aku dah cakap awal-awal sebenarnya dekat member aku dengan si yana ni in case he tak dapat teman aku then aku akan pergi dengan dia.. so, yana ni okay jerrr.. hhehehe

as expected, he can't make it.. sebab ada kelas then dia kena pergi somewhere for his study.. hahah.. takkan aku nak paksa kan and nak marah-marah.. so i'm cool and i'm okay.. aku terus kontek yana dan cakap dengan dia.. apa lagi.. yana suruh lah aku tidur rumah dia.. HAHAHAH... best gila tido ngan yana ni.. gosip macam tak habis. dan kami sedar sesuatu. kami asyik bercerita pasal kahwin..

yana okaylah.. dah ada bong, dah ada calon... aku ni? hahahaha... entah bila nak move on.

nak dipendekkan cerita kami pun pergi seawal 7 pagi sebab nak attend akad nikah ayla.. hehehe.. nampak ayla rasa macam nak nagis sebenarnya.. ni first time aku datang wedding kawan diploma.. ayal adalah orang ketiga.. hehee.. Inn SHaa Allah next kami akan pergi kulim pula.. hehehe..


aku, kak mas, yana dan bong.. heheh.. kami membawa salam seantero HM110 untuk ayla.. tapi ayla busy sangat masa tu.. hehehehe.


inilah ayla and his imam.. Alhamdulillah.. dah jadi isteri orang... hehehehe... sama-sama study korea.. :)


hahaha.. kami bertiga ni memang susah nak pisah.. kak mas ni umpama bantal peluk kami.. masa kat penang dulu, kami bertigalah duduk dalam 1 bilik, dan dok terlentang kat ruang tamu.. pelawat tetap pusat karaoke dan kutu malam yang suka lepak nashmir serta makan nasi bujang bila dah tak ada duit.. hahahah.. tengah malam lapar-lapar turun bawah rumah sewa sebab nak beli oblong... rindu!!!!!!



yana and me selepas aku dah di touch up kan.. aku kata bibir aku besar..hahahah..
driver vs co-driver

tu ja pun aku nak sajikan.. heheh.. banyak ambil gambar kami ja.. gambar ayla tak banyak.. huhuhu.. kalau kawan-kawan lain ada mesti lagi best kan! heheehe.. well, malam before aku balik tu, aku ngan yana bersama adik-adik dia sempat lagi pergi karoke.. hahaha... gila weeiii!!lama tak jerit-jerit dengan yana.. :)

pstt..psttt.. sebenarnya HIM tu bukan siapa-siapa.. just my friend.. hahaha..saja buat gempak sikit! hahahahaha.. siapa nak ngorat aku tu, teruskan mengorat!hahhaha

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

siapa?

Dear God,
the only thing i ask of You is to hold her when i'm not around and when i much too far away..

too young,
too dump,
to realize,
i hope he buys you flowers,
i hope he hold your hands,
give you all his hours when he has the chance,
take you to every party cause i remember how much u love to dance..


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: