Monday, March 31, 2014

Mohon Terasa


terasa tak?terasa tak?

kalau tak pleaselah tolong terasa.. aku rayu sangat-sangat ni.. aku dah terasa dah ni.. hahahahaha...

pada hari isnin yang indah di kala aku sedang menaip assignment dan ready untuk presentation sekejap lagi dengan tiba-tibanya mood aku spoil. oh gosh!!! tak apalah.. perasaan aku memang tak penting pun.. yang penting perasaan kau, kau, kau, dan kau kan! hehehehe

terasa tak? mohon terasa please.

don't too busy seeking someone else false. look at yourself... aku sibuk cari kesalahan sendiri sampai mata aku tertutup dengan kesalahan orang lain.

terasa tak?mohon terasa please.

aku give up lah dengan keadaan macam ni. penat pun ada juga terasa.. umpama aku ni tak ada perasaan langsung kan.. eh... tunggul kayu pun tau rosak tau kalau hari-hari kau tendang.. apatah lagi perasaan aku yang kau tak nampak ni.

my close friend selalu cakap, express your feeling akma! jangan sakitkan hati kau. btw, inilah akibatnya bila tergolong dalam golongan yang double complicated ni kan.. sebab aku ada feeling yang bila aku marah orang then after seconds aku akan salahkan diri aku sendiri sedangkan benda tu bukan salah aku.. tu psikologist cakap kat aku satu masa dulu sampai nak jadikan aku subject dalam research dia..

alangkah bagusnya if there's someone yang boleh aku cerita semua masalah aku macam aku cerita dekat mama, kakak aku, kak mas, yana, mimie and him.. taklah aku sakit sangat macam ni.. at least ada someone yang boleh luangkan masa untuk dengar luahan perasaan aku.. don't do anything, just listen.. i don't ask u wipe all my tears and borrow your shoulder... just,

listen..
to song in here my heart
a melody i start but can't complete..

listen..
to the song here deep within,
it's only beginning to find release..

dah lah..malas nak merapu panjang-panjang.. nak siap, nak mandi, nak tarik nafas baru! hari ni ada 2 presentation.. wish me luck!!!


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: