Saturday, February 8, 2014

Result exam

Assalammualaikumm~~~

haih..lama sudah tidak update apa-apa secara serius.. hehehe.. bersawang sudah online diari aku ni.... aku baru siap kemas bilik aku.. kerja aku di rumah ni, kemas bilik jak.. tak pandai puas.. hahahaha.. sebab aku tak selalu ada di sini, so, bilik aku banyak sangat barang.. umpama stor.. hahaha..so, aku mau susun biar teratur..

minggu lepas aku kena allergic. tak tahu lah apa..mungkin habuk.. habis 1 badan gatal-gatal dan tumbuh ruam.. adoiiyaii.. mo nangis ja aku bergaru malam-malam.. okay.. minggu depan akuu akan fly back to semenanjung.. cuti sudah habis.. huwwwaaa!!! T_T

dan minggu ni result keluar.. Alhamdulillah.. pointer tak jatuh dan alhamdulillah merangkak naik walaupun tak sampai ke first class kan.. huhuhu..memang effect betul subject BI tu.. kawan-kawan pun mengadu pasal itu.. selalu boleh skor A, entah sem ni dapat B+ jak.. hurrmm.. Alhamdulillah lah juga tak repeat kan..

pasal killer subject biomechanics yang aku belajar sampai mau mampus tu pula dapat B+ jak juga.. Alhamdulillah.. taklah juga repeat kan.. hehehehe.. terima kasih kepada kawan-kawan yang banyak membantu dan keluarga yang banyak mendoakan.. hehehe..

kenapa aku rasa ayat aku macam skema aa?? hahaha.. lucu pula ni.. baru-baru ni aku kena low blood pressure lagi.. maybe sebab aku tak makan 2 hari kan.. bukan apa..tak ada selera..


heheh.. nah, ku sajikan gambar aku dengan kakak aku.. ramai ingat aku yang kakak sebab aku terlebih vitamin.. hahaha.. walaupun dalam batch aku, aku antara yang pendek.. bila balik kampung akulah yang tinggi..hihihi.. biasalah orang sungai kan.. kici-kici bilang.. hahahah... okaylah.. bye!



♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: