Thursday, December 5, 2013

rasa macam MERDEKA!

"u can take everything i have, u can break everything i am, like i made of glass, like i made of paper..go on try to tear me down, i will rising from the ground, like a skyscraper.."~ Skyscraper by Demi Lovato


Assalammualaikum dan selamat malam jumaat.. 

first of all, i want to say ALHAMDULILLAH... sebab dah lepas final presentation untuk project biomechanic kami... thanks a lot my group members, Yun and Kak Nonny for your hardworking and cooperation.. hahahah.. terima kasih banyak-banyak.. alhamdulillah, biarpun tak ada mock-presentation macam kumpulan lain.. lecturer agak berpuas hati kecuali dengan "stance width" tu.. maaf kawan-kawan.. aku tak perasan part tu.. huhuhu...

aku rasa tadi masa present, dari group 2-4 semua serius.. sampai turn kami boleh pula kami ketawa-ketawa.. hahahah.. bukan apa.. sebab aku nervous sangat, sebab tu aku ketawa untuk hilangkan perasaan tu.. and for the first time i present without note in my hand! hahaha.. bravo buyay.. (padahal, tergagap-gagap).. ala.. bagi aku puji lah diri aku sikit..

terima kasih juga yang banyak memberikan tenaga-tenaga positif kepada kami sekumpulan.. dan tidak lupa kepada yang memberi tenaga negatif tu, terima kasih juga.. sebab negatif tu lah buat aku dan group member kuat dan bersungguh-sungguh dan amat fokus membuat kerja kami ni.. walaupun kami nampak macam main-main dan sangat pasif.. :)

"nasib baik aku tak tanya korang tadi korang buat pitching apa kan? fast-ball ke, drop-ball ke.." 

wahai insan yang telah berkata kepadaku ayat tersebut selepas presentation kami tu dengan wajah yang sangat poyo serta nada yang sinis dan menyakitkan hati.. kami tahu apa kami present.. bukankah sudah terang-terangan tajuk kami bertulis "3D Biomechanical analysis of softball WINDMILL Pitching Technique".. maka? soalan anda itu cuma untuk menyakitkan hati diriku ini sajakah? it's okay.. sebagai seorang yang positif aku cuma fikir, mungkin kau tidak tahu soalan kau tu kan.. dan belum sempat aku jawab, kau sudah keluar kelas.. 

tapi apa-apa pun aku dah rasa merdeka.. tinggal nak work on report sajalah! hahahah.. yeah!!! boleh sudah aku start baca buku yang aku beli hari tu.. heheheh...

BUYAY... jangan lupaa.. final exam dah dekat..study okay! ^_^
♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: