Monday, December 2, 2013

Karnival Keusahawanan Kolej Za'ba

"let's me see your hands up!" Yeah3x by Chris Brown

Assalammualaikum dan selamat pagi..dan selamat minggu ke-12 untuk semester ini..

hahah.. serius.. tension betul aku bila aku aku asyik ingat minggu ni minggu ke-13.. nampak sangat tak sabar nak siapkan sem ni dan balik kg.. hahahah... anyway, yeah!! tiket balik aku da confirm! 14th january 2014 by Malaysia Airlines...

family aku memang antara pelanggan setia MAS.. bukan nak mention kami mampukah apa.. tapi kalau beza beberapa puluh ringgit ja dengan airasia memang kami pilih MAS..tapi serius! sejak degree ni..aku dah tak naik airasia.. nantilah aku cerita kenapa okay? ^_~

aku nak cerita pasal karnival keusahawanan yang telah menghabiskan duit belanja aku selama sebulan...ahaks! pasni hari-hari makan maggi ya.. (tapi memang aku suka makan megi ka??hahah)


first! buku fixi,lejen dan buku hitam ada booth buku masa ni.. argghh..!! sejak aku baca Tiket Ke Neraka dan Kitab Terfaktab hari tu, aku terus minat dengan dorang ni.. dan serius! aku beli lagi 2 buah buku.. tapi akan ku baca lepas Biomek aku settle lah! untuk melepaskan geram kononnya.. so, kawan-kawan yang nak booking pinjam buku ni..memang sem depan baru boleh bagi.. sebab aku buka buku ni lepas week14.. huhuhu..maaf!

serius masa dorang buat pameran ni..rasa macam nak beli jaa semua.. tapi aku fikir juga kemampuan aku.. huhuhu.. tak apa.. before aku balik nanti aku akan beli lagi..ahaks! ^_^  
(ni lah bahana kalau ada niat nak keluar fiction sendiri..)


second! errmmm.. tu sebenarnya BLACK.. dia performed masa penutupan.. serius best wa habaq lu... puas gila dengar high pitch dia.. arghhhh!!! dan dia ni cukup lawak juga.. hahahha.. kerana black, ku sanggup panjat pokok untuk menonton dirinya...mohon ahli keluargaku jeles ya! hahahhaah...

masa malam penutupan aku tak adalah beli apa.. tapi beli kasutlah.. FINALLYY! aku jumpa kasut yang bersaiz 40.. hahahah.. kakak tu again suruh aku ambil saiz 39.. wa cakap lu..tak masuklah..hahahah..

btw, yang habiskan duit aku makan+ buku jaa.. hahahah...oh! ya.. i've bought new purse.. memang best purse tu... hahaha...tapi aku beli kat pasar malam lah.. hahah.. actually purse tu harga dia rm35.. tapi adik tu bagi aku rm30..heheh..trimas!!! 

baiklah! sampai sini ja cerita aku pada entry ni...eh...lagu wrecking ball la.. bye! nak karoke!


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

2 comments:

Diyana Tjuman said...

rindunya karnival-karnival mau membeli belah..

Akma Dk said...

heheheh..bah, next sem ada lg tu..