Monday, December 9, 2013

CrushMention~

"it's just a little crush, now like a fate everytime we touch.."- Crush,Glee


okaylah, aku mengaku aku suka tulis pasal cinta.. argghh! hahah..dah banyak kali lah nak mengelakkan benda-benda macam ni.. tapi,tapi,tapi.. tak boleh.. kadang-kadang nampak orang punya love story pun rasa nak tulis cintan-cintun gak.. hahah...

okay, aku tahu semua orang pernah rasa ada crush kan.. ahaks! crush tu apa? bagi akulah.. crush tu adalah someone yang kita minat/suka at the first place tanpa perasaan sayang dan cinta, apatah lagi kasih kan.. hahah.. dulu aku pun agak blur dan tak tahu apalah crush ni kan.. sekali aku dah tahu, baru aku teringat..fuiyyoo..banyak gila crush aku ni.. hahahah...aku ja lah yang TERRcrush dengan dorang.. dorang tak pun..hahah.. lebih kurang secret admire pula.. :p

so, post kali ni aku nak mention mereka aku pernah jadi crush aku.. jangan terkejut..bapak banyak!! bukan bapak aku yang banyak..heheheh...

1. BegBiru

me and my bestie used to called him Beg biru.. why? hahah.. just because he wore blue bag at school.. lawak kan? i thought his my first crush kut.. hahah.. masa form 2 tak silap.. hahaha.. masa ni, tak tahu cinta tu apa..budak-budak kan.. tapi aku kira suka kacau budak ni..sebab dia pemalu sangat.. hahah.. but, at last dia pula yang suka kenakan aku..hahah..sampai aku pun takut...

orangnya? of courselah engsom macam Yusry KRU.. wakakaka.. putih, ada tahi lalat dekat pipi.. dan muda setahun dari aku. YA! muda.. hahahah..

2. Cuzzy

okay..lepas dah bertahun berlalu.. aku kedua kalinya TERRcrush dengan cousin aku.. hahah.. kalau ada yang baca post before ni mesti tahukan siapa.. hahaha.. bukan apa.. sebab tak selalu jumpa kan.. bila dah kenal-kenal tu, tiba-tiba timbul rasa tersukaa..hahah... tapi sekarang no crush2 haa... kita rapat as cousins jak..hahah..

3. FunnyGuy

hahaha.. okay! mudah-mudahan si funny guy ni tak tahu kewujudan blog aku dan takkan baca post ni.. ayat sengal ubi kan..padahal pas nih pegi share dekat page..hahah.. nak tahu kenapa? sebab dia sendiri yang gelar diri beliau funny guy.. hahaha.. he's so funny.. maybe humor sense dia tu sampai kat akulah kut.. kalau dok komen-komen mesti aku gelak macam nak pecah perut..

btw, funny guy ni punya suara yang sedap...hahaha.. hari-hari dengar tak bosan..eh..jangan salah faham, suara dia nyanyilah! wakakakaka...~well, kita hanya berhubung di alam maya walaupun masing-masing ada no fon masing-masing kan.. haaha... bukan apa..since dia pun busy dengan life dia then aku ni tak suka mesej, tu yang buat kami kontek di alam maya ja.. terutamanya twitter.. kalau dekat fb, main like2 sudaaa..hahah

next crush? huurrmmm..tak ada lagi..latest memang si funny guy ni lah.. hahahah..padahal tadi aku cakap bapak banyak kan.. ni tiga je? tiga JERRRRR?? hahahah... yang lain tu aku taknak ceritalah.. sebab yang lain tu edward cullen, Jacob, Anwar Hadi oppss.. hahah.. Fahrin ahmad.. well, hahah.. Fahrin ahmad nak cri future wife dari kalangan cikgu.. agak-agak aku ada chance tak??? hahahhah..

dah-dah.. cukup aku merepek.. heheh.. aku taip semua ni sebab nak mengimbau zaman dulu kala walaupun sampai hari ni.. hahaha.. sebab aku suka baca balik entry aku..dan aku tak mau lupa semua ni.. nanti ada laki, bagi laki baca kan.. baru dia tahu bini dia siapa sebenarnya.. mesti dia akan cakap, 

"WHAT?? i'm marrying MONSTER!!"

hahahah..k bye!


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

5 comments:

Hana Dhiya said...

Yg no.2 tu aku tau sapa..jeng3..hahahahaha

Akma Dk said...

hahahaah...shhh..nda bole bising2..

Hana Dhiya said...

Aku bgtau dia la d fb ya..ahahahahah

Akma Dk said...

sepak ko laju2..haiyyaa

Hana Dhiya said...

Ahahhaaha....lek ba dalink...kikiki