Saturday, November 16, 2013

Bahaya Picagari

Insaflah kawanku..usah kau celaru..khayal melayan syurga sementara.. ~ Picagari by The Times

Assalammualaikum dan selamat malam..

aku nak post something sebenarnya malam tadi.. tapi rasa macam line tak okay dan emosi pun tak tentu kan.. nanti aku mencarut pula dalam blog aku yang tak seberapa ni.. (errmm..bukan aku selalu mencarut dekat sini kah? sabo je lah!)

aku tak tahu nak update apa sebenarnya.. hehehe.. tadi aku dekat bilik jamming sorang-sorang.. hehehe.. sambil buat assignment dan tunggu orang hantar baju kan.. pastu tak terfikir lak nak buat something..

bila bonde masuk dia terus main drum.. eh, kenapa aku tak terfikir nak isi masa aku dengan belajar main keyboard yang sememangnya lama sudah aku mau belajar tu.. ahahahah.. dengan sepantas kilatnya aku on keyboard dan buka BB aku ni.. search chord keyboard..

hahahah..dah belajar 4 kod major.. aku belajar chord yang mostly orang main lah.. c,am,f,g .. hahaha..


kononnya tengah focus.. haha..padahal dah gelak-gelak..


errr... hilang focus sudah.. ada pengacau di sebelah tu.. haiyyaaa.. abe long ngan abg sani lah kacau...
hahaha..

btw,
tukang gambar tu adik RE aku si zulita.. dia masuk bilik jamming..apa lagi snap teruslah..hahah.. pastu aku pergi lepak ngan adik-adik RE aku..jalan pusing 1 kolej.. hahah.. macam best pula kan.. bukan selalu sama-sama mau mengeratkan silaturrahim.. hehehe...

p/s: tajuk post takda kena mengena dengan post..hahaha...

♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

2 comments:

aTieYusof Family said...

ahahha..hilangkan boring lah tu Akma.. bah, boleh juga belajar benda baru klu main keyboard tu..

Akma Dk said...

iya...tu la..hehehe...menambahkan pengetahuan