Wednesday, October 30, 2013

my new passion, my new comers..

Assalammualaikum dan selamat malam...

pertama sekali ucapkan Alhamdulillah syukurrr... kerja untuk minggu ni sudah siap.. hihihi.. suka aku nookkk.. aku sekarang dekat rumah yun.. aku tidur sini.. sebabnya aku takut nak balik hostel aku malam-malam buta ni.. yalah.. macam-macam kes dah ada kat sini.. terbaru ni, ada pelajar sikit lagi kena ragut depan pak guard.. isk.. isk.. apalah manusia sekarang ni...

btw,
aku nak berceloteh pasal new comers dalam hidup aku..hahhha...

TADAAA!!!!!!!


yang ni adik-adik junior aku yang aku jaga masa Minggu Destinasi Ukhuwah hari tu... most of them orang sabah.. tapi dorang sangat best... masa malam nak iklankan unit Kesenian dan Kebudayaan doranglah yang tolong aku jerit-jerit.. HAHAHHA....



yang ni pulak.. geng-geng BAKAB.. heheh.. walaupun mula-mula rasa kekok dengan dorang.. Alhamdulillah sekarang rasa macam okay sikit even masih ada yang aku tak rapat sangat..huhuhu...


yang ni.. geng-geng Rakan Exco KAB.. heheheh...
adik-adik aku suma ni.. hehhe...


curi gambar kat fb heida.. ni gambar masa tengok Tanda Putera hari tu.. sehari lepas aku sampai dari sabah. kelas tak??hahhah


adik-adik Rakan Exco aku lagi.. heheheh


haaa.. yang ni ANAK-ANAK aku.. dorang ni panggil aku 'MAMA'..hikhikhik..
new passion.. group dikir barat KAB a.k.a AdiWarna..

p/s: kalau tak puas hati aku nak cakap ni.. at least they know how to RESPECT! babai!

♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: