Monday, October 21, 2013

Me.MySelf.and I




1) saiz kasut?

8.. HAHAH..kaki cinderella nyaaahhh..



2) perfume kegemaran?


perfume? aku tak pakai perfume..tapi aku suka sangat perfume yang kakak aku belikan dekat 

aku.. 3 tahun baru habis..hahhaha



3) produk muka yang anda gunakan?

dolu-dolu aku pakai Shurah..sekarang ni pakai Safi Balqis pulok..tak mampu pakai mahal-mahal.. 

kalo ada duit sendiri, bukan setakat produuk mahal! tiap bulan aku g skin care centre..hahah...



4) produk rambut yang anda gunakan?

aku suka sangat pakai clear.. tapi kan..hurmm... bajet cukup untuk pakai sunslik ja.. huhuhu



5) produk badan yang anda gunakan?

losyen aku pakai heheh.. johnson baby... ^_^



6) produk mekap yang anda gunakan?

hurmm..aku bukan jenis yang suka mekap bila kuar.. sekadar eyeliner, bedak dan lipstick/gloss.. so,  
eyeliner aku pakai In2it, bedak pixy, lipstick mana2 ja..yang penting okay..hihihi..



7) cara anda merehatkan diri?

tidur, karoke, main gitar..



8) senaman yang sering dilakukan?

eh...hahha..aku tiap hari jalan kaki gi kelas tau.. tapi tak gak kurus-kurus.. -,-


9) bakat anda?


bakat aku? hihihi..ketawa kuat-kuat.. engko hado?hahahah..


10) warna kegemaran?

pink lah ofkos.. tapi tak suka pakai baju kaler pink..hihihi..


11) makanan kegemaran?

aku ni kira pencinta makanan juga.. so, aku cuma leh cakap aku tak suka makanan yang banyak  
rempah ratus..aku suka makanan yang simple2 ja macam aku..hahhaha..




♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: