Tuesday, September 3, 2013

Mimpi Orang Yang Sama

Assalammualaikum dan selamat pagi...


aku nak cerita ni mimpi yang selalu ganggu aku sejak aku berada di sini ni..huh! bukan memenatkan seperti biasa..tapi rasa macam sedih dan terharu..
aku mimpi orang yang sama kut, berulang-ulang kali..tension juga aku..dah la aku rindu dekat orang tu..gila terus terang..hahahaha..sejak akhir-akhir ni dia dah tak balas mesej-mesej aku..maybe dia nak aku lupakan dia kut..huhuhuhu..sedih baq hang..
takpa-takpa,oleh kerana aku rajin yang teramat sangat..aku pergilah search kat internet maksud mimpi aku tu kan..kihkihkih...thank to http://ulovemewithstyle.blogspot.com/2013/03/mimpi-orang-yang-sama-berulang-kali.html untuk perkongsian...mohon share yaa.. :)

➡ Orang yang kita mimpi akan memberi sesuatu in the future 
~ entahlah..dia nak bagi aku duit kut..kaa...nak bayarkan hutang PTPTN aku..hahahahhah..kalau betul terima kasih la yee..hahahha

➡ Mungkin jodoh 
~yang ni..hurmmm...Inn Shaa Allah kalau Allah dah tentukan macam tu..tapi aku tak berharap..sebab tengok dia macam acuh tak acuh.. :(

➡ Ada ikatan kuat 
~okay-okay.. we are friend..old friend and pernah jadi special..apasal aku berani sangat nak cakap ni..HAHAHAH

➡ Dia pun fikirkan kita 
~yang ni amat mustahil..aku pernah juga dengar..tapi aku tak rasa macam tu kut..kalau dua fikirkan aku mesti dia respon semua mesej aku kan..at least chat aku kat facebook..takpa-takpa..it's okay biarpun rasa sedih..hahahah..


p/s: cintakauucaptakpernahengkautunjuk

♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

4 comments:

aTieYusof Family said...

Ada jodoh kali tu cikgu...hehe:)

Akma Dk said...

hahaha..Inn Shaa Allah..kalo tertulis terima seja.. :p

Acik Riotaro said...

ada jodoh tu..

Akma Dk said...

hhohoho..Inn Shaa Allah acik... :)