Sunday, September 8, 2013

Hapuskan cerita Kita.. :)

Assalammualaikum,

lama sangat blog aku ni rehat kan..bukan sebab aku malas taip ka apa..sebab,sejak balik ke kolej ni aku terbusy pula..hehehe..bangun awal,balik lambat sebab terlibat ngan orentasi bebudak baru ni haa.. heeheh..tapi penat-penat pun aku suka tau.. sangat happy tengok dorang kan.. terutamanya group bawah jagaan aku.. hahaha..

okay,baru-baru ni aku terminat pulak kat Encik Mimpi, then gi lah follow all of his fan page, twitter, blog, and youtube.. aku terbaca post dia pasal ex-bestfriend dia.. and satu masa dahulu aku pun pernah berada di tempat dia..

well,
ex-bestfriend aku ni pon berlainan jantina dengan aku..


this song i dedicated to you.. okay.. tak kiralah kau baca ka tidak kan.. btw, lama kita tak kontek dan aku mengelak sama sekali untuk kontek kau untuk menjaga hati orang di sisi kau.. kau taukan apa yang berlaku? and aku gembira tengok kau bahagia sekarang.. 

kau doakan aku juga dapat cari kebahagiaan aku tau.. walaupun dalam masa sekarang ni aku masih terkapai-kapai dalam hidup aku.. ala macam dulu juga.. hehehe.. kau perlu tau, kenangan kau dengan aku tak pernah aku lupa dan aku harap kau pun begitu.. okay! ^_~

lastly, jaga kesihatan.. jaga family.. be a good husband, father, son and bring ur family to jannah! aminn... 

sincerely me,
your ex-bestfriend :)


♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

2 comments:

Liza Licha said...

wishing u and ur ex besfren tu happy life :)

Akma Dk said...

tq dear..aminnn...