Monday, September 23, 2013

HAPPY ^_^

Assalammualaikum...

hehehe..aku gila sangat happy.. kalau tahun lepas.. bulan september aku memang hambar dan penuh kedukaan serta tangisan yang tidak terhingga.. ceh.. september tahun ni pula lain ceritanya.. hehehe.. bukan apa.. dua hari yang lalu aku rasa nak mesej ja sorang abang angkat aku ni.. alaa... yang dok langkawi tu.. hehehe... sekali aku pun tegurlah kat wechat dia (maklumlah takda kedit kan..)

pastu kan..pastu kan..pastu kan..aku ternampaklah gambar dia ngan "seseorang" ni.. hehehe.. aku dengan excitednya gi tanya kat dia sapa gadis tu..hahaha..gila penyibuk kan! pastu Alhamdulillah dia bagitahu yang tu bakal isteri dia..wah!!!!! aku gila happy tersangat happy sampai tahap nak melompat-lompat di dalam kelas walhal ada lecturer sedang bagi lecture kat depan tu.. hahahah

btw, bila dorang nak kahwin tu aku takleh bagitahulah kan.. sebabnya tuan punya badan tak buat pengumuman lagi.. tapi memang dalam masa yang terdekat ni jugak.. hehehehe...

so, abang..selamat bakal pengantin baru yaa.. akma doakan terbaik untuk abang dan bakal isteri abang ya.. pasnih dah tak boleh nak kontek-kontek abang macam selalu dah.. hehehe.. don't worry.. sumpah tak ada heart broken.. akma memang dah anggap abang macam abang kandung sendiri dah.. actually, benda ni yang akma nak dengar.. heheheh.. btw. selamat berbahagia ya.. ^_^

♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

2 comments:

Liza Licha said...

happy betul ye? hehe.. singgah sini

Akma Dk said...

hehehe...ni betul2 punya happy ni!