Tuesday, August 27, 2013

Semangat. senyum. ketawa..

"when I get older, I will be stronger, they'll call me freedom just like a waving flag"- Waving flag by K_naan


Assalammualaikum..~~
okay, as usual..kalau aku rasa down sangat mulalah aku cari-cari quote yang berkenaan dan mendengar lagu yang boleh menyemarakkan semangat aku kembali..

chills buyay! hehehe

so, today's quote is ~>


ini ex boyfriend aku yang masih merayu mau kembali dekat aku..ke ke ke ke!! (perasaan kejap)

close your eyes and cry..
after that Salawat and think positively..

apa yang berlaku ada hikmahnya kan..
dan apa yang berlaku dua hari lepas sekadar mengingatkan aku bahawa aku kena cepat-cepat cari pengganti dan move on..

wah!hahahah
just kidding lah!

maaflah for those yang aku tak kontek sejak dua hari ni,
aku tak mahu conversation kita rosak sebab benda yang membebankan aku tu..

okay2, time sedih-sedih sudah habis..
now, let's enjoy my time with family!hehehe


Hasil Tarian Jemari Cik Kema :)


No comments: