Wednesday, August 28, 2013

Miley Cyrus at VMA (review)

first of all aku nak minta maaf dulu kepada peminat tegar Miley Cyrus ni sebab post aku ni berkemungkinan besar akan mengatakan sesuatu yang tidak baik kepada teenage idol ni...

aku bukanlah jenis orang yang suka tengok award-award orang putih ni, sebab aku bukannya kenal dengan artis dorang..
biasalah, aku ni suka dengar lagu tapi buta artis..
sebab tu aku tak ada special fav artis kecualilah kalau cakap pasal Nike Ardillah :)

aku ni salah seorang pendengar tegar lagu-lagu Miley Cyrus juga..
sebab aku ni suka dengar suara dua yang husky tu bila tarik key tinggi terus aku rasa jeles bukan main lagi..hahahaha...

tapi bila performance dia dengan VMA tu dah jadi bualan ramai dan sampai jadi trending dekat twitter, aku pun dengan rasa curious nya pergilah youtube dan tengok video tuu..

bah!
aku bukan main terkejut tengok dia keluar dari patung tu dengan keadaan lidah terjelir dan berpakaian seperti ingin berenang di lautan antartika..hahah
aku sampai tekan button 'pause' sebab nak make sure ni Miley ka atau ada orang buat parody, dan setelah dikaji, ya memang dia..

everybody's changed kan..
jadi begitu juga c Miley..
mungkin peminat tegarnya tidak merasakan performance dia ni tak kena..
tapi bagi aku, dia dah tak layak untuk dijadikan TEENAGE IDOL sudaa..
rosak nanti..
maaflah ya!

korang trylah tengok video ni, aku tak mahu cakap banyak-banyak lagi.. peace!



♥♥ Hasil Tarian Jemari Cik Kema ♥♥

No comments: