Thursday, April 4, 2013

Z's~All~4'eM - (Review)

zaibrail,zaiqito,zaifeol,zaiizrail,zainoel

hai! rasa macam lama tak review indie band kan..

okay, di atas adalah gambar-gambar anak muda yang menubuhkan band ini..
jika ada yang merasakan mereka adalah orang JEPUN, noo..mereka bukan...mereka dari sandakan sabah..

they are my ehem..cousins..yaa.. ^_~

by the way, 
saya ada bagi kawan-kawan dekat semenanjung dengar lagu mereka..
dan, ya! mereka sangat suka..

ada juga yang minta no phone mereka dekat saya..sebab mereka sangat comel dan handsome..
hihihihi..

baru-baru ni ketua mereka a.k.a Zaifeol ada tagged saya demo terbaru mereka tajuknya  'Pastinya Kamu'..
kalau nak dengar boleh lawat page mereka DI SINI

tak rugi dengar! heheheh..lagu tu best!
sekarang ni mereka sedang on the way buat album ke-2..
album pertama sudah ada dipasaran..tapi cuma disekitar sabah..

but, don't worry..kalau berminat,
silalah kontek mereka untuk menempah album mereka... :)


Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

2 comments:

aTieYusof Family said...

Wah bagus nya cikgu..
Orang2 Sandakan mmg berbakat..hehe..:)

Akma Dk said...

hehehehe..kali lah tu..tp mana2 pun ada org berbakat baa..kan.