Thursday, February 28, 2013

Art Of Arje (review)

selamat malam dan Assalammualaikum..
sebelum ni saya ada blog yang khas untuk review indie band yang ada kat Malaysia ni..
because i really proud of them!

tapi atas sebab yang tak dapat dielakkan, terpaksa delete blog tu..
dan saya ambil keputusan untuk buat post tentang indie band semula di dalam blog ini..
yeahhh!!
heheheh..





untuk band yang pertama adalah band yang anak mudanya berasal dari tempat kelahiran saya..
Sandakan Sabah..hihihi...

Art Of Arje..
dan seperti biasa saya sedang mendengar lagu mereka..
dan lagu mereka boleh tahan..



btw, 
ni lah rupa jejaka-jejaka yang menganggotai band ini..
mereka aktif buat persembahan di Kota Kinabalu..
ditubuhkan sejak tahun 2011 lagi..

okay, kalau nak tahu lebih lanjut silalah lawat mereka di laman sosial mereka..

p/s: btw, saya suka sangat lagu waitin' for lucky day.. heheheh.. ^_^


Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

No comments: