Monday, February 11, 2013

Aloohha~~!!!



Assalammualaikum...
wah...lama sangat tak update blog..
maklumlah..bz dekat kampung kan..
syurgaaa...

by the way,
02/02/2013 hari tu kakak saya dah selamat diijabkabulkan..
dan gambar di atas di ambil masa majlis malam berinai dia.. tema bollywood.. heheh...

dan secara automatiknya tinggal dua orang ja la yang masih bujang anak-anak Datu Kamalun ni kan..huhuhu..

masa saya tengah cabut rambut putih bapa, tiba-tiba dia cakap,

"kalau kau pulang sudah d upsi, siapa lagi mo cabut rambut putih bapa.."

memang saya tak dapat cakap masa tu..
yala..saya ni memang sensitif..
mudah menangis.. huhuhu..


Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

2 comments:

aTieYusof Family said...

Oh kakak Akma khawin kah baru2 tu?? tahniah buat kakak...
erm.. insyaAllah giliran AKma menyusul nti..amin! :)
sedih plak bila Bapa tu ckp bgtu kan?..

Akma Dk said...

yup kak tie.. alhamdulillah sdh slmt kawen..heheh.. sya maybe lma lg..plg awl pas hbs stdy..hih..tu pun kalo ada calon..hihihi.. yaa.sedih..