Tuesday, January 1, 2013

The first day of 366 days..

"well it's good to hear your voice, i hope you're doing fine and if ever wonder, i'm lonely here tonight"- Stay,Miley Cyrus

Assalammualaikum and hello 2013..

heheheh...

sesiapa yang celebrate new year semalam, tepuk tangan kepada diri anda.. ucapkan Syukur Alhamdulillah..

dan sesiapa yang life dia kinda boring like me, celebrate new year kat dalam bilik sambil makan maggi 2 bungkus.. HAHAHHA.. please bangga untuk diri anda.. ^_^

well,

new year tahun ni tak macam last year, di mana saya sambut dengan family kat kampung.

usually, we just do BBQ, karaoke-ing, watching movies and so on..

tahun ni dorang buat juga tanpa saya dan adik saya yang sedang belajar di UUM sekarang ni..

but it's okay, it's okay, it's okay (padahal tengah jeles ni!)

i'm waiting for my sister news.

today she will engage! yeah!!! finally..

dah dapat gambar nanti saya share kat sini..

btw, happy new year lovers!

apa AZAM tahun baru saya??

macam tahun-tahun sebelumnya, tapi tambah tahun ni--->

mudah-mudahan tak ada lelaki yang akan buat saya menangis..akan ku kunci hatiku seperti masa diploma dulu.. heheheh... 

tapi kalau ada yang nak buktikan bukan semua lelaki sama, silakan.~~~


Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

2 comments:

aTieYusof Family said...

Happy New Year Cikgu..
moga bertemu mr Right di tahun 2013 ini..hehe:)

Akma Dk said...

hahahha.. in shaa Allah kak tie.. :)