Tuesday, January 1, 2013

Teori kelahiran anak sulung

Assalammualaikum dan selamat tengah malam.
.
tadi baru jumpa kawan
.
cerita panjang sikit pasal his love story
.
dari apa yang dia ceritakan
.
saya tertanya-tanya adakah semua lelaki yang dikenali sebagai anak sulung berperangai seperti ini dalam hubungan dengan perempuan-->

1. sangat pemalu dengan perempuan yang dia ada perasaan

2. susah nak confess perasaan dia kat perempuan yang dia sayangi/ suka pendam rasa

3. lebih protecting kepada perempuan yang mereka sayang

4. lebih senang berkawan dengan perempuan


sebab, bukan 1 atau 2 orang lelaki merangkap anak sulung yang saya kenal berperangai seperti ini.
.
ramai. don't you see that RAMAI! even my BestFriendForever pun
.
okay, so saya pun searchlah kat google
.
and i found this!
.
.

anak sulung bersifat TANAH, mereka adalah:

- bersifat kewanitaan

- sedar mnegenai hakikat diri

- menilai material

- sabar, tabah,berdisiplin, berhati-hati

- boleh diharap

- tegas, efisyen

- pendiam, tidak peramah, senyap


hmm..so, kesimpulannya.
.
apa yang saya rasakan tu agak betul kan..hehehehe..
.
apa yang penting anak sulung BOLEH DIHARAP
.
wah...
.
nampaknya lelaki(anak sulung) adalah pilihan suami yang tepat! ngee~~~

Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

No comments: