Tuesday, January 8, 2013

sweet.sangat.

i just can't stop singing,oh! how baby i love you!- set sail by Boat Song

Assalammualaikum dan selamat pagi! wah! macam lama tak update apa-apa dekat sini.
hehehe. sorry, busy sangat dengan exam (kononnya) hehehe. i busy dengan AJL you~
muahahaha. best tak? best tak? best tak AJL?

okay, tahniah kepada Yuna yang telah menang okay~
dan tahniah kepada Black yang berjaya buat airmata saya mengalir deras semasa dia menyanyikan lagu tu~
sangat menyentuh perasaan kut. best!best! dan best!

apa-apa pun semalam first paper exam saya.
saya rasa exam tu susah sangat, hahahaha.. tapi Alhamdulillah boleh jawab. ala.. main tanda-tanda ja. mana tak susahnya. HAHAHA. tembak aja~

okay, the end of this week i will come back to my hometown. yeah! hehehe.
tal sabar, barang pun 90% dah packed! ceh~hehehe.

okay, esok sampai sabtu paper straight. wish me luck okeh! ^_^

Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

3 comments:

ANNA MARIANA said...

all the best ye untuk exam.. =)

aTieYusof Family said...

tapi kakak suka lagu black bah cikgu..hehe..apapun lagu Yuna tu mmg hebat..haha;)

Akma Dk said...

Anna: tq ^_^

kak atie: ya.. saya pun suka lagu black.. smpai menangis2 ni.. huhu.. yaa.. betul, lagu yuna memang pilihhan terbaik..