Monday, December 31, 2012

Rebat RM200 untuk Telefon Pintar

Assalammualaikum...
yaa.. oleh kerana hari ni 31.12.2012 dan esok adalah 01.01.2013 a.k.a hari yang dinanti-nantikan oleh kita untuk menerima rebat RM200 untuk telefon pintar..
yeah!yeah!
sukalah tu..

haaa...
sebelum suka-suka, tengok dulu syarat dia tau...nge~~

Syarat kelayakan adalah:
>> Pemohon berumur di antara 21-30 tahun

>> Berpendapatan kasar bulanan RM 3000 dan ke bawah

>>Sekiranya belum melanggan mana-mana pakej jalur lebar daripada penyedia perkhidmatan, dikehendaki melanggan pakej jalur lebar yang ditawarkan oleh penyedia perkhidmatan telekomunikasi yang terlibat.

>>Model telefon pintar 3G yang ditawarkan dengan harga maksimum Rm500

>>Hanya satu telefon pintar untuk seorang


haa... dah baca??? hehehhe...
kali ni saya nak tunjuk pula model apa yang kita boleh beli menggunakan rebat tu..


1) Alcatel 993D
2) Alcatel OneTouch Glory 2
3) Alcatel OneTouch Inspire 2
4) The Buzz Phone
5) HTC Wildfire
6) Huawei Ideos X3
7) LG Optimus L3
8) Ninetology Black Pearl II
9) Ninetology Palette
10) Nokia 2730
11) Nokia 7230
12) Nokia Asha 305
13) Nokia Asha 308
14) Nokia Asha 311
15) Nokia C2-03
16) Nokia Lumia 610
17) Samsung Galaxy Chat
18) Samsung Galaxy Mini
19) Samsung Galaxy Pocket
20) Samsung Galaxy Y
21) Sony Xperia Tipo
22) ZTE Acqua
23) ZTE V790


haaa.. dah aim da mana 1 handphone yang korang nak??hehehhe...okay next..cara untuk memohon pulaa...
jeng...jeng..jeng...

1. sila isi borang pra pendaftaran di www.skmm.gov.my (akan dibuka pada 01/01/2013 pada pukul 7.00 a.m)

JUM!! sama-sama isi.. hehehh..
terima kasih kepada sumber : jiwarosak

Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

No comments: