Saturday, December 29, 2012

My Youtube Account ^_^

Assalammualaikum dan selamat hari sabtu..

ya...sudah hari sabtu..
Alhamdulillah...
tarikh exam makin dekat..

dan saya makin rajin mengupdate blog, twitter, facebook n even the youtube..
hehehhe..

oh, ya...
nak promote sikit..
jum visit my youtube account..

kenapa saya buat account tu?
sebab suka tengok Vlog...
teringin juga buat Vlog..
tapi saya tak berani..
ada pun video saya, saya buat cover..

tapi tu semua bila my family ask me..
sebab dorang rindu sangat dengar suara saya...HAHAHAH...
dan saya upload cuma untuk tontonan mereka..

kadang-kadang my friend minta saya buat cover beberapa lagu..
saya cuba juga walaupun tak sedap..heheh..

i'm not so good playing guitar and singing in the same time..
karaoke bolehlah...

tapi siapa yang view tu terima kasihlah..
bila anda view automatik lagu-lagu tu untuk anda juga.. ^_^

and i hope u'olls enjoy with all my videos..
ceh..
cakap london...
cheq tak pandai sangat..
kalau suh cakap utaqa boleh laa..
cheq dok 3 taun kat penang...

p/s: sampai ada orang ingat saya orang utara.. HAHAHA

Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

No comments: