Wednesday, December 12, 2012

my NEW fav

hai!
again..
hahhahaha...

okay..
sejak akhir-akhir ni saya ada permintaan yang agak pelik dengan family saya..
dan..
dengan rela dan serta mertanya..
family saya pun sponsor benda-benda yang saya nak..
mean, dorang bank in duit then saya beli..
macam.
.
.
.
.
.
.
.
.

bukan nak tunjuk baju, or tudung, or what so ever...
nak tunjuk spek tu..
ahaiiii!!!haiii...
memang lama nak buat spek yang autogrey..
dan besar macam tu..
dan..
Alhamdulillah..kakak saya da sponsor..
terima kasih kakak..
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.

eh, bukan katil yang semak tu, dan juga bukan gitar kapok yang sudah lama jadi boyfriend saya tu..sebenarnya terjemahan Al-Quran tu..
entahlah..
bapa saya sampai telefon dengan gembiranya sebab saya minta beli terjemahan al-quran..
sebab selama ni saya cuma tau minta gitar, or cd karoke, or microphone baru..

maybe ini adalah satu permulaan yang baru kan..
doakan saya.. :)


Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

No comments: