Thursday, December 20, 2012

Kalumpang bukan KOMPANG..

Assalammualaikum dan selamat berhari khamis..
yeah...
finally dah tak ada kelas untuk minggu terakhir ini...
tapi jap g mo pegi dewan besar sebab nak buat persiapan untuk malam fakulti malam ni..

by the way..
semalam saya dan budak-budak kelas PENDIDIKAN PERGERAKAN pergi picnic kat...
KALUMPANG..
tau tak kat mana?
ala..jiran tanjung malin je..
15 minit sampai...
kat Kuala Kubu Baru...

heheheh..sangat best..
tapi tak mandi...
sebabnya tak rasa macam nak mandi...
dengan ada yang kena simbah air..
kena kejar anjing..
sangat lawak..
hahhahahah..

okaylah..
there's some picture...
thanks to Wanie yang ada kamera...
heheheh...


sebahagian daripada kitaorang..
oh, yaa..
kitorang buat picnic ni sebab nak raikan kumpulan pendidikan pergerakan kitaorang yang dapat NO 1 masa pertandingan GYMNASRADA(bagi kelas Pendidikan Pergerakan je..) hari tuu..

.
.
.
.
.

orang kuat! heheheh..
baju kuning tu along..bukan ah long..
kira macam abang sulung kami laa..heheheh...
.
.
.
.
.
.
.
.
baju hijau tu harry a.k.a abang jamal/tuan saad..
yang pakai reben tu matt a.k.a pendekar.. dia atlit silat kooo...
yang paling depan tu Nony a.k.a kakak.. heheheh.. dia ni atlit hoki.. fuyyooo..jangan dilihat dengan saiz....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okay... ikhwan n pokcheq..
pokcheq ni saya tengok macam aziz satar..
boleh tahan lawak jugak dia ni....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
mana saya?mana saya?
tak ada...
sebab mereka ni tukang bakar professional..
saya duduk menyanyi je..hahahha..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
posing yang pelbagai..
hahhaha...
macam model pun ada..
bolehlaaa.. hero remaja..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
masterchef ni..
mana mau cari....
.
.
.
.
.
.
.
air dia sangat best..
sejut kut...
hehehehhe..
.
.
.
.
.
.
.
.
isk....tak nampak lagi wajahkuuu...
hahhahahha...
yang tengah dok main gitar tu laaa...
.
.
.
.

yeahhh!!!finally...
ada gambar semangat nyanyi..
hahhahah...
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
along sedang memancing...
adalah dapat ikan dalam 4 ekor tak silap..
.
.
.
.

yeahhh..
time makan with mimi a.k.a my housemate!
.
.
.
.
.
.
.
.
gaya para jejaka makan..
.
.
.
.
.
.
.
okay kalau tadi main gitar untuk budak lelaki..
kali ni..
main gitar untuk budak perempuan pula...
.
.
.
.
.
.
.
.
kenapa gambar ni ramai yang sedang gelak?
sebabnya..
ada sorang kawan tu kena kejar anjing kat atas...
sebab tu gelak tak habis..
hahahah..
.
.
.
.
.
.
.
kamilah lanun~~~hahahahhah...
.
.
.
.
.
.
.
post lanun lagi....
.
.
.
.
.
.
.
ceh...ada gaya lanun tak saya...
hahahha...
.
.
.
.
.
.
.
.
inilah kami yang berpulas pinggang masuk pertandingan gymnasrada tu..
yala...
bukan badan gymnas...
.
.
.
.
okay....itu je untuk kali ni..
saya ada plan nak pegi melaka..
tapi bapa tak bagi..
hurmmm...
terus macam tak mahu pergi..
yala..
kalau parents tak bagi...
tak sedap hati..
huhuhu..





Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

3 comments:

Acik Riotaro said...

ha kalumpang??
acik lalu jew x pnh plak pg..
study UPSI yea..
acik sllu p kkb..
umh akk kt sne..

aTieYusof Family said...

Cikguuuuu... lama tak dtg sini.. baru jumpa link semula..hilang..hihi..
ingat lg kah dgn kak ni??? hehe
best nya!...picnic2 ya cikgu and the geng...
Cikgu...Kakak ke Sandakan lagi sabtu ni.. mo kirim telur penyu kah?? hehe:)

Cik Kema said...

acik: yeke..wah...nnti kalau datang leh jumpa saya.. :)

kak atie: yaaa.. samalah..heheh..kenal lagilah ngn kak atie..huhuhu.. dtg sndakan lagi? cba try ikan bakar kat sim2.. msti best!