Sunday, December 30, 2012

Girls Talked!

"this is a long story, with no subtitles and absolutely not for u.."- Raju, 3 idiots

Assalammualaikum...Alhamdulillah dan hari ni kita masih bernafas lagi.. ^_^
.
semalam me, housemate (naqiah) and Angie(roomate) berbual-bual di dalam bilik..
.
perkara yang kami tak biasa buat.
.
sebab saya memang minah bilik dan mereka kat ruang tamu
.
maybe sebab kami menikmati hari-hari terakhir kami satu rumah
.
Angie said something which is interacted me last night

"semua lelaki akan ckp,i takkan putus asa cintakan u.."

well, we have same thought about it..

tapi pernah tak dengar/baca quote
"jika lelaki menangis untuk anda, then jangan tinggalkan dia" (lebih kuranglah)

ala.. bagi saya semua sama..lelaki, perempuan..

they will leave you when they found someone better than you kan...

they will promise, swear "oh my love, i will not leave u.. u're my life" and so bla..bla..bla...

but, at the end.. "i'm sorry, u deserve someone better than me.."

Q: then how about you.. are u the one who asked for BREAK UP?

as SIMPLE as me.. he asked and i just make it reality~~~~

"dia dah taknak kat hang, buat pa hang nak ligan?"- MatLuthfi

ya.. saya sokong..

i will not leave my love except they're ask me for it..

Q: tak sedihkah? 

sapa tak sedih?? people said "jatuh cinta boleh ambil masa 1 saat, untuk melupakan mungkin selama-lamanya.."

heheheheh.. but me, as a person who are think positively.. i'd cry for 1 week and i will recover back!muahahah..

"Allah dah rancang yang terbaik untuk kita.. jika kita kehilangan sesuatu, kita akan dapat sesuatu yang lebih berharga.."

saya selalu cakap macam tu kat diri saya..

Q: menyesal tak?

*senyum kembang..

i never regret it.. pengalaman tu..

walaupun saya adalah seorang yang kira susah nak buka hati untuk lelaki and susah jatuh cinta juga... so guess hanya berapa pengalaman cinta yang saya ada?-TAK BANYAK..

i'm not person yang break up then go for someone else.. and with all the love experienced.. i'm not trust man anymore.. yaa... memang dari dulu saya diajar untuk tak percaya lelaki.. dan i think now, i'm 99.9% not trust MAN..i'm so sorry..

saya harap satu hari nanti ada lelaki yang akan buktikan pada saya yang bukan semua lelaki sama.

Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

No comments: