Friday, December 28, 2012

Girl Talked!

Assalammualaikum dan selamat malam..
malam ni tiba-tiba teringat beberapa conversation with my kakak..heheheh..

walaupun umur kami beza 5 years..
tapi kami memang rapat because kakak like mama..so REMAJA..hahahah..


malam ni teringat beberapa coversation ngan kakak..

KAHWIN

kakak: macam tak percaya kan.. aku belajar jauh2, tapi jodoh jiran depan rumah ja.. (In Shaa Allah dalam perancangan..)

me: agak-agak aku?

kakak: entah.. satu lagi..aku agak kau akan kahwin umur kau lebih tua dari masa aku kahwin.. yala.. kau habis study pun sudah 26th.. 

me: eh, kau ni tau-tau jaa..

kakak: yala.. kau ingat senang mo jumpa calon.. kau tu sah-sah teda boyfriend masa study.. like your diploma life laa..hahaha..

me: hmmm..(sambil ketawa)

PUTUS CINTA
*kisah ni almost 2 years a go.. masa me n kakak sama-sama ada problem with bf..huh!*

kakak: what u will do if ur boyfriend leave u..

me: aku tak mau cari bf dalam masa terdekat ni...

kakak: ya, me too..


---> itulah antara perbualan kami di tengah-tengah malam kalau kami sama-sama lambat tidur.. HAHAHA..memandangkan kami berdua ja adik-beradik perempuan.. <3 u kakak!

Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

No comments: