Sunday, December 23, 2012

Bad Habit.. T_T

Assalammualaikum dan selamat pagi..

hai..

siapa pergi KL hari ni?

see ya!

i'm going to window SHOPPING!!!

heehhe..

seperti biasa..

saya akan siap awal..

sebab??


my bad habit..

saya akan iron and plan nak pakai baju hitam and that shawl..

 dah siap iron tu......

and result is 
.
.
.
.
.
.
.
.



the purple shirt with the grey shawl..

what the???

hahahha..

ni la saya...

apa yang saya iron tu saya tak pakai..

pergi pakai baju lain...

nasib saya jenis yang cepat siap..

kalau perlu berjam??

macamana??



Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

2 comments:

aTieYusof Family said...

ahahha...lucu bah cikgu ni!..
Kak atie pun kdg2 mcm tu..lain yg di iron, lain yg dipakai..haha..
ehh..sama lah kita, jenis yg siap cepat..ndak lah smpi berjam2..haha:D

Cik Kema said...

na.. tu laa..
hahahah..problem jga tu kak tie..penat iron baju..