Wednesday, December 26, 2012

Answer me.. Answer me... HAHA

Assalammualaikum dan selamat pagi...

hari rabu sudah...

maknanya?

esok, In Shaa Allah akan pergi kolam air panas sg.Klah Perak..

yeah!!


kami serumah akan menyambut seruan Visit Perak.. HAHA..
sebelum nak bertafakur dalam bilik masing-masing mengulang kaji pelajaran..
dan sebelum saya declare couple with my books..hahah

btw,
apa yang bermain dalam minda saya adalah..

ADAKAH SESI PERSEKOLAHAN SUDAH BERMULA???

answer me!!!
sebab semua update pasal budak sekolah..
hari pertama sekolah..
and da..da..da..

tapi my mother tak cakap apa pun.. $_$
hmmm...
selalunya dia akan cerita..

adakah mama sudah melupakan daku...!!!
wuwuwuwuwuwu~~~~~~

okay, sapa yang baca post ni please answer me.. 


Kalau SUKA sila FOLLOW, kalau TAK suka sila SENYUM ^_^

2 comments:

aTieYusof Family said...

ahahha...best nya..besok mo jalan2 kah cikgu?? round2 Perak ya...
4hb bah baru budak2 sekolah.. tp yg tingkatan 1 masuk sdh..orentasi dorang..hehe:)

Cik Kema said...

Ooo..yaka.. Hahaha..ptutla mama sya nda bsg2..dia ckgu sklh rndah..hehehe..iya..pg round perak..alg2 ddk d perak kan..