Tuesday, November 13, 2012

Penang Vol 2

Assalammualaikum dan selamat pagi..
hari ni saya bfest dengan teh perisa blackcurrent..
sedappp..hehhehe..

okay..
hari tu saya janji nak sambung cerita pasal penang kan.. sila click sini kalau nak tahu cerita
heheheh...

hari ni nak tayang lagi wajah-wajah di hari raya haji di penang..


selepas sembahyang raya kat masjid Kuala Muda.. kami dan tuan rumah berangkat ke rumah tok wan Iqa(tuan rumah)
dan..
slllrrrppp..
hidangan fav saya..


bihun sup!!
pastu rumah sebelah hidang laksa penang pula..
adoii..
semua saya bantai habis!!!
lama tak makan kan..
laksa tempat lain tak sama dengan laksa penang..
heheheh..



ini adalah sawah padi kat rumah tok wan..hehehhe...
baru tanam balik ni..



saya dan iqa(tuan rumah)..

heheh..rasa macam ainan tasneem tak..kat tepi bendang tuuuuu..
nasib tak ada pakwe..kalau tak..
mesti romantik..hahahha..


errrmmm..
me as fashion disaster!
perasan tak??


okay!
tak perasan lagi..
tengok..
baju kaler purple..
kasut kaler kuning..
fashion disaster sangat! hahahahh


again dekat bendang..hihihi...
mata sepet sangat!


kami semangat menari sumazau kat bendang..
rasa macam one nation emcees tak??
aku anak kampung, ndada pelajaran, kuli-kuli sahaja.. lalalalalal



ini sekolah lama iqa(tuan rumah)hehehehh....


ini adalah rumah tok wan belah mak iqa pula..
kat bukit mertajam..
kami tidur kat sini sehari..
hahhaha..
ada gambar sangat lucu..
tapi..
nantilah post!


okay!sampai sini sahaja cerita saya..
TAPI!
ada lagi volume 3..
jangan lupa tunggu..hihihi

Love ^_^

4 comments:

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 109 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Mohd Shafwan said...

jalann222

Cik Kema said...

thnks both of u.. heheh.. :)

Cik Kema said...

thnks both of u.. heheh.. :)