Monday, November 5, 2012

Gud Luck adik-adik SPM..

Assalammualaikum dan selamat berhari isnin..
sepatutnya pagi ni ada kelas PSIKOLOGI...hahaah...psikologi tu..ceh...
tapi lecturer out-station...
so, ambil masa sikit nak buat post sementara merehatkan mata yang tengah pusing-pusing baca buku untuk buat esei ilmiah.. grrrr.... -,-

okaylah..
saya nak ucap selamat menjawab kepada adik-adik yang menduduki SPM pada hari ni..
sudah start kan..
especially, for may juniors at SMK BELURAN II..hehehehe..

walaupun tak sempat jumpa junior-junior ni..
tapi sebagai super duper senior, nak juga ucap GOOD LUCK all of u!! heheheh..


baris depan dari kiri: moey, saya, aisyah, zulilan, cikgu radeyah, meng, sita, ah cune, jenny
baris kedua: nas, fifi, pina, suati, luey,suhaila, liza, asmah, anis, nuraijah, feezan, sabrina, faizal
baris belakang: elvis, hazlan, supialdin, awang, suarmi, army, shamrin, zul, anuar, wan, azmi

okay..inilah gambar student SPM batch 2007 SMK BELURAN II..
kami dikenali sebagai tingkatan 5 Vega.. heheheh..

kami adalah second batch SPM untuk sekolah ni..sebab sekolah ni baru launched masa 2005.. huhu..
kenangan manis..
dan Alhamdulillah keputusan SPM kami sekelas memberansangkan.

so, adik-adik..
sila pecahkan rekod terbaik SPM sekolah kita ya..heheheh..
jangan biar orang luar pandang rendah kepada kita..
siapa kata sekolah luar bandar tak boleh skor dalam SPM?
kan..heheheh..

oh, ya..
ucapan GOOD LUCK juga ditujukan kepada adik-adik semua (selain student smkbII)
jawab elok-elok tau...
baca Bismillahirrahmanirrahim dulu.. :)



Love ^_^

2 comments:

aTieYusof Family said...

semua teringat zaman2 SPM ni kan..?
best nya alam persekolahan...
Nanti Cik Kema mengajar juga di sekolah kan..hehe

Cik Kema said...

heheehh..betul3...
insyaAllah ada rezeko mengajar di sekolah menengah..heheh