Sunday, October 21, 2012

tiada makna..


Assalammualaikum dan selamat petang...

penat *_*
tapi tak boleh tidur sebab dah nak maghrib..huhuhu..

okay...
saya selalu post video2 lagu kat laman facebook saya..
dan mungkin ramai yang salah faham yang semua tu adalah kena mengena dengan saya..

tapi yang sebenarnya...
hehehehe...
saya suka lagu-lagu tu..
dan honestly memang tak membawa maksud apa-apa di sebalik lagu-lagu tersebut..

saya nak minta maaf bagi mereka yang terasa kan...
yang sangka bukan-bukan tu..heheh..

saya cuma suka lagu tu...
tak ditujukan kepada sesiapa pun....
heheheh..


Love ^_^

No comments: