Monday, October 8, 2012

Seducing Mr. Perfect 2006 Full movie eng subs



assalammualaikum dan selamat malam..
Alhamdulillah habis kelas pada hari ini..heheh..

macam tak terasa ja cuti kalau ada kelas hari sabtu kan..
hurmmm..
so, semalam saya habiskan masa dengan menonton wayang di youtube.com

terima kasih kerana mengupload..
dan sekarang ni dah jadi trend saya untuk menonton movie buatan korea..
entahlah..dulu sangat tak suka..
maybe sebab movie-movie ni boleh buat saya ketawa, nangis kut..

ada berita yang mengejutkan perlu saya terima dan terpaksa saya terima..
hanya Allah yang tahu apa yang saya rasakan..
saya rasa nak menangis..tapi tak boleh...
entahlah..

lepas tu tengoklah movie di atas...
watak perempuan tu exactly macam saya (perasan jap)..
maybe sebab tu lah lelaki anggap saya like a trash and tak berharga kan..
sebab 'BAIK' sangat...

okay..
kalau you all nak tahu..kenalah tonton movie ni ek..
saya nak beradu..
sok kelas basketball pagi-pagi buta...

selamat malam~~~ ^_~

Love ^_^

No comments: