Monday, October 22, 2012

Jamming session..

hi again! hehehhe..
rasanya saya tak pernah post anything pasal jamming session saya di sini kan...
heheheheh...
maksud saya dekat UPSI..
heheheh...
okay,
ini adalah gambar beberapa minggu yang lalu..
saya try sora nyanyi after sakit tonsilis hari tu..
suara masih tak sihat.. T_T

ok!
here i come..~~
.
.
.
.
.
.
.

masa ni training lagu November Rain by Gun n Roses
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
gini lah kami training..
teda marah-marah..
semua happy..
ketawa-ketawa..
.
.
.
.


saya tengah try nynyi..walaupun suara macam katak..hahahha
.
.
.
.
.
.


semua orang serius tengok chording..
hahahah..
.
.
.
.
.



hahahah..tiba-tiba posing...
oppss...
tak sengaja ada gambar roy tersenyum..
.
.
.
.
.
.


saya tengah cakap apa dengan farid...
salah masuk tempo kut..hahahah..
.
.
.
.
.
.
.

okay..
apa yang saya nak cakap..
i'm happy jamming with them..
tak tahulah...
saya dapat releasekan tension dengan jerit-jerit dalam bilik jamming..
dan terima kasih kepada mereka kerana sudi memanggil saya nyanyi...

sory sangat...
tonsilis saya tak surut sepenuhhnya lagi..
dan..
nak kuarkan suara pun macam..
malu-malu...
hahahhaha....

Love ^_^

2 comments:

Cik Ila said...

wow..lps ni bleg jd recording artis.kalah tasha manshahar..

Cik Kema said...

hahahah...tasha lagi best la kak ila.. saya nyanyi dalam bilik jamming boleh la.. ;p