Wednesday, October 24, 2012

Bad Habit..


okay..on my last post i promise to story my bad habit as a girlfriend.. (sebab tu boyfriend semua lari kut...)

okay..apa yang saya perasan lah..maybe my ex lagi perasan..hahhahah..

1. Tak Tahu Buat Keputusan

okay, bila keluar..

bf: nak makan kat mana
saya: *geleng-geleng kepala
bf: decide lah!
saya: ikut awaklah..

saya serahkan semua keputusan di tangan si lelaki... -,-

2. Tak suka Call n Jawab Call

huhuhu...saya sangat tak suka..tak tahulah..bila saya tengok si dia call, jantung saya akan berdebar-debar...
oh, TIDAK!
and i'm not going to answer the call...
jahat kan?

3. Terlalu Bergantung dengan diri sendiri

saya tak suka sangat minta tolong dengan si dia..
lagi-lagi benda yang saya rasa saya boleh buat sendiri..
hmmm... 

4. selalu spend time with member

heheheh..ni confirmlah!
"saya nak keluar dengan member lah...lain kalilah kita keluar okay..."

5. tak suka mesej 24/7

maksud saya..
saya tak suka melekat dekat phone 24 hours/ 7 days with him...
saya tak suka taip-taip ni..
penat!
kalau mesej pun..
maybe waktu malam...waktu siang jangan harap..

6. suka layan facebook

saya lagi berminat dengan facebook dari si dia...

7. suka pendam semua

iini lagi...
bila saya tak puas hati atau marah! saya akan simpan..tak bincang pun dengan si dia..
sampai bila masalah akan selesai bukan?

8. cerita problem dekat kawan

saya sangat suka share problem dengan kawan..
tapi bukan semua kawan...dengan yang saya rasa selesa sahaja...

9. suka layan lelaki

saya bukan cepat mesra dengan lelaki..
tapi saya juga ada kawan lelaki sebelum saya kenal dia...
even, my bff pun lelaki..
nak buat macam mana??

10. suka lari

saya pernah buat yang ini...
lari dari kenyataan dan masalah...
tukar no phone, facebook dan sebagainya...
jahat kan?

p/s:
okaylah..tu saja yang saya boleh share..
yang lain tu simpan sendiri sudah...hehehehehe..
btw, saya tak banyak pun cerita cinta....
kebanyakan contoh di atas kepada orang yang sama...
sebab saya sangat takut jatuh cintaa...
hehehhe... ;p

kawan-kawan..jangan jadi macam saya tau..
lelaki pun takut nak dekat...
hehehhehe....

Love ^_^

No comments: