Monday, September 17, 2012

muka anak cina da kembali..~~

Assalammualaikum dan selamat tengah hari...hehehhehe


amacam comel tak penampilan baru saya???
heheheh...
gambar tipu je lah...

sudah menjadi kewajipan saya untuk memotong rambut apabila berhadapan dengan kesedihan..
entah..dari segi psiko kut..
saya akan rasa lega bila potong rambut..
dan..hahahhah...
now! muka saya dah kembali ke muka anak cina!

semalam pergi pekan tanjung malim dengan member saya..


inilah yang temankan saya ke pekan..
nama dia mimi..asal dia KUDAT SABAH..hehehehe...

carilah..salon kat pekan tu kan..
memang penuh gila..heheheh..
yang kosong pun tukang gunting rambut dia lelaki...
saya tak mahu..hehhehe...

last2 jumpa satu salon owner dia chinese..
btw, yang gunting rambut saya tu memang sangat peramah..
saya kata nak potong pendek..
dia tak percaya..dia nak potong paras bawah bahu..

saya kata..tak..tak..nak pendek lagi...
dia macam was-was..heheheh..
last-last dia akur potong pendek macam gambar di atas..

bila tengok kat cermin tu..
saya bermonolog, "kenapa muka aku macam tukang gunting rambut ni??"
hahha..

okay...
memang muka saya ada ke'chinese' an sikit..
sebab suku kaum SUNGAI memang muka macam tu..
no wonder lah masa saya free hair dulu ramai yang ingatkan saya cina..heheh..

dan...
sekarang..
muka saya dah tambah macam cina (kalau free hair)
sebab style rambut ni..hahhaha..
tapi i love it so much! hehehhehehe..

tak menyesal.. ;p


Love ^_^

No comments: