Saturday, September 1, 2012

Leraikan dendam..


Assalammualaikum dan selamat malam..
di kala malam yang indah sambil melayan telemovie biar mimpi sampai ke bintang ni..
cik kema teringat satu kisah..
benar dan PASTI!.. (buat muka seyes sikit sambil baca..)

ada hamba Allah ni.. (maaf kepada yang berkenaan..)
kisah cintanya/hubungan cintanya berakhir dengan tragedik!
kepercayaan yang telah di musnahkan.. (perrggghh!! ayat..hahha..gagal BM..seyes balik!)

membuatkan hamba Allah tu berdendam dan ingin membalas dendam kepada mereka yang datang dalam hidupnya pada masa akan datang...
dan..sekarang hamba Allah itu tidak berhenti untuk mempermainkan mereka yang ada di hidupnya..

SUMPAH!
mereka-mereka yang dipermainkannya tulus mencintainya..
tapi..dia membalas dendam kerana sejarahnya dengannya teman lamanya itu...

pada pendapat anda..
adilkah dia buat macam tu???
berhak kah untuk dia menghukum mereka yang tiada kaitan dengan kisah itu???

LU FIKIRLAH SENDIRI..
sorry if u dah baca post i kali ni..
i bukan nak malukan u..
i nak u fikir sendiri..
what u have done!!
u kenakan member i, maknanya u KENAKAN i sekali!!!
i tak letak nama u..sebab i masih ada otak nak jaga maruah u..
so, kalau nak terasa..just terasa.. ADA KU KESAH!!!!!

p/s: sory, cik kema emo malam ni.. 

Love ^_^

No comments: